Boekel Transport

Boekel Transport verzorgt voor A.N. Boekel B.V. zowel het nationale, als het internationale transport. A.N. Boekel B.V. is een handelsonderneming gespecialiseerd in de import en export van onder andere uien, aardappelen en vollegrondsgroenten. U kunt hier een bezoek brengen aan de website van A.N. Boekel Handel B.V.

 

Nationaal wordt er dagelijks gereden naar: Aalsmeer, Poeldijk, Maasdijk, De Lier, Barendrecht, Ridderkerk, Eindhoven en Venlo. De goederen worden verzameld en worden in onze geconditioneerde op- en overslag ruimte op route weer in de auto's geladen. Op deze manier zijn wij in staat snel en efficiënt de goederen (geconditioneerd) uit te leveren. 

 

Op internationaal gebied zijn er dagelijks vertrekken richting Scandinavië, waar wij binnen vierentwintig uur kunnen leveren op de door u gewenste temperatuur. Andere bestemming die veelal worden aangedaan zijn: Engeland, Schotland, Frankrijk en Duitsland. 

 

Indien door u gewenst zijn wij in staat om ook losgestort de producten voor u uit te leveren. Hiervoor maken we gebruik van walking floor trailers.  


Fusie met Boekel Transport

In 2013 zijn Leegwater Transport en Boekel Transport met elkaar gefuseerd.

lees meer..

3 nieuwe DAF vrachtagens

In 2012 zijn er 3 nieuwe vrachtwagens bijgekomen.

lees meer..

© Leegwatertransport.nl 2008 - 2015 |